Ferie

Tenerife del 2 – fuglene

Nanday

Selvom jeg var på afslapningsferie, holdt jeg nu som altid et godt øje med fuglene.

Det var ikke fordi, jeg så forfærdelig mange fugle, men til gengæld opholdt flere af dem sig de mærkeligste steder.

Det var dog ikke særligt overraskende, at der var fritflyvende parakitter på Tenerife. På billedet herover ses 3 Nanday-parakitter, og i samme flok var der mindst 1 Alexander-parakit.

Et ret støjende og sjovt indslag på feriestedet 😉

Bjergvipstjert hotel

Til gengæld var det temmelig overraskende at se Bjergvipstjert på hotelområdet, ligesom en rastende Fiskehejre på øverste etage  af et nærliggende hotel var noget af et særsyn.

Det var ligeledes meget overraskende at se et par Hærfugle besøge hotellet. Blogføreren var desværre så benovet over endelig at se et par Hærfugle på europæisk grund, at han ikke nåede at hente kameraet inden, det var for sent.

Selvfølgelig var der også almindelige fugle som Gråspurve, Husskader, Tyrkerduer, Måger og diverse uspecificerede småsangere.

Bjergvipstjert Loro Parque

At der var Bjergvipstjert i Loro Parque med alt det rindende vand kan ikke komme bag på mange, men at se en Bjergvipstjert fouragere på fliserne ved et spisested/café kom i hvert fald en anelse bag på mig, men ikke desto mindre …

4 Comments

 • conny

  Godt der også var tid til fuglekigning mellem alle turisttingene. Det må være mærkeligt med sådan en varme i december, men nok noget kroppen har godt af.

 • Flemming Rasmussen

  Fuglene det lyder helt Hitchcock`s – parakitter eller stakitter siger mig ikke noget – men flotte billedder er det – udstyret
  fejler jo heller ikke noget – er der en vurderet pt med 90 contra 7100. Jeg kan se at høj ISO klarer det fint.

  • Per Teilmann

   En ting D7100 klarer bedre en D90 er absolut højere ISO. På turen til Tenerife kørte jeg kun på manuelle indstillinger … dog ind i mellem med Auto-ISO sat til (med max. sat til 1600 ISO for det meste). Billederne er nok også en anelse skarpere … om det så er de mange megapixels eller det manglende low pass filter, der gør det, ved jeg sgu’ette 😉
   Jeg måtte også investere i et par nye og meget hurtigere SD-kort for at klare de store filer i nogenlunde hastighed 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *