og sådan ser virkeligheden ud …

12
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
anita thomhave simonsenEllenPer Teilmannkimrejen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Inge
Guest

Flot virkelighed.. Jeg er mest til billede nr. 2, og hvorfor.. bare fordi.. 🙂

Per Teilmann
Guest

Ikke alting skal begrundes Inge 😉

Catarina
Guest

Smukke billeder af smukke Danmark og hver i sær er jo noget særligt, selvom de er behandlet forskelligt. 🙂

Per Teilmann
Guest

Det er jo lige det Catarina 😉

rejen
Guest
rejen

Jeg er også mest til billede nr to, det er ikke tit at marker gør sig pænt i sort/hvid. ;-D

Per Teilmann
Guest

Annemarie, jeg troede, at du ville kunne li’ skyerne på det sort/hvide 🙂
Faktisk synes jeg, at billedet er velegnet til sort/hvid med den himmel 😉

kim
Guest

Hej Per,
Når du nu spørger, så er mit foretrukne billede det eksemplar, du kalder “standardbehandling i Lightroom”. De andre udtryk, er for voldsomme for mig.

Per Teilmann
Guest

Der er jeg såmænd ikke uenig med dig, men sommetider skal virkeligheden udfordres 😉

Ellen
Guest

Jeg er også til billede nummer 2. Nummer 3 har for store kontraster, og sort/hvide billeder bryder jeg mig generelt ikke om – men det er jo sjovt at lege lidt indimellem 🙂
Jeg billedbehandler ofte let; især fordi kameraets ‘virkelighed’ ikke altid svarer helt til den virkelighed, mine øjne så, da jeg tog billedet.

Per Teilmann
Guest

@Ellen,
Skægt med den virkelighed 😉
Jeg hører/læser ofte, at hvis man billedbehandler ens fotos, så justerer man på virkeligheden … Tankevækkende fordi ved at tage et billede, bliver samme billede behandlet af kameraet, alt efter de indstillinger fotografen har valgt, så den lidt puritanske indstilling holder ikke i Holsted Ret, som vi siger herovre i det mørke 😉
Som du også nævner, er kameraet somme tider nødt til at få lidt hjælp …

anita thomhave simonsen
Guest

hej Per….som gammel fotoudøver udi ikke-digital fotografi tidligere, husker jeg at jeg havde en del farvede filtre som jeg brugte i forbindelse med sort/hvid fotografering….og ofte så havde det en god effekt på landskab…jeg brugte osse et pol-filter ( gør iøvrigt stadig) og det kunne skabe nogel ret dramatiske skyer….
MHT. hvilken virkelighed jeg bedst kan lide…så kan jeg rigtig godt lide S/H versionen og de andre manipulerede versioner…originalfotoet synes jeg er lidt kontrastløst….men ellers et godt billede….jeg synes for resten det øverste som osse er beskåret er godt….men skulle jeg vælge et vil det være det s/h…..
mange venlige tanker fra

Anita

Per Teilmann
Guest

Anita, jeg har også en del filtre, selvom jeg ikke altid er for god til at få dem brugt 😉
Og så er det jo herligt at kunne konstatere hvor forskellig smag kan være 😉

Read Next

Sliding Sidebar