På tur,  Per

Nye tider …

Nye tider …

Vi er efter 4 års ophold “flygtet” fra Koldings trafikkaos og larm, og er flyttet til ro og fred i Hedensted, mere boligplads og ikke mindst meget kortere og mindre trafikeret vej til arbejde.

Nu er vi så meget på plads, at der er blevet tid til at udforske vores nye nærområde.

Første juledag sparede vi på den store frokost og kørte i stedet en lille tur til Snaptun for at nyde det meget friske vejr 😉

Et af de steder vi i hvert fald skal have besøgt, når vi en gang forhåbentligt får lidt varmere vejr, er den lille ø Hjarnø, som kan nås med denne lille og smukke færge fra Snaptun 🙂

I dag søndag den 19. januar kørte vi en tur til Horsens, bl.a. med et besøg på kunstmuseet. Godt nok var der ikke så meget af den slags kunst, vi ynder, men det er nogle meget store og smukke lokaler, som museet råder over.

En lille gåtur ved marinaen blev der også tid til i det smukke men kolde vejr 🙂

8 Comments

 • Erik Hulegaard

  Til lykke med det nye domicil i kommunen, der ligger mere eller mindre klemt mellem de kendte Horsens og Vejle kommuner. Der er flere smukke steder, især ude ved kysten. Et eksempel er ganske rigtigt Hjarnø, hvor færgen – for ikke at forvirre nogen – lyder det samme navn.

  Enhver, der har kørt rundt i Kolding og Hedensted kommuner, vil kunne erfare en forskel, ikke bare har Du skiftet kommune, men også region fra Syd til Midt.

  Illustrationen formodes at hensætte beskueren til den betragtning, at fam. Teilman nu har tøjret deres hverdag til et område med maritimt islæt. Fair wind….

  • Per Teilmann

   Tak til ord-snedkeren fra Assens 🙂
   Det skal nok blive spændende sådan at begå sig i det midtjyske. Endnu et nyt kapitel kan starte, men mon det ikke går 😉

 • Ellen

  Tillykke med flytningen og det nye hjem. Med den beskrivelse kan jeg nok godt undre mig lidt over, hvorfor I overhovedet flyttede til Kolding i første omgang 😉
  Men det var godt, at I tog konsekvensen og flyttede derfra igen.

  • Per Teilmann

   Tak Ellen 🙂 Nu er sandheden som regel mere nuanceret end en enkelt linie. Kolding havde også sine positive sider … vi boede jo tæt på det hele. Men bare i de 4 år vi boede i Kolding, steg både trafikken og larmen temmelig meget, og hvordan mon det bliver om 5-10 år 😉
   En anden vigtig ting er at fik omtrent lige så meget plads, som vi tidligere havde i Vejen (der hvor I besøgte os). Der var lidt trangt i den 2 værelses lejlighed, vi havde i Kolding.
   Nu blev det til et enderækkehus med køkken/alrum, 2 badeværelser og 3 værelser i 2 plan + egne solceller 😉

 • Helle Klitgaard

  Det lyder da som en god beslutning omgivelserne fejler i hvert fald ikke noget. Jeg elsker, at tage på tur og se nye steder, så god fornøjelse med jeres ture rundt omkring og ud på div. øer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *