Macro,  Per

Jeg er tilbage …

Jeg har nu aldrig rigtig været væk, men nu er lysten til at udgive lidt på bloggen ved at være tilbage.

Jeg fejrer begivenheden ved at lade bloggen få et helt nyt og forholdsvist simpelt og minimalt udseende.

Der er vist også et par indlæg om afholdte ferier i de sidste 2 år, som mangler at blive lavet og udgivet. Det kan også være, at der kommer flere små indlæg med et enkelt foto, som jeg syntes godt om. Eksempelvis billeder der bliver udgivet på min Instagram konto. Vi får se …

Dagens billede er i følge eksperterne i facebook gruppen “Kryb og Kravl” en art af Gravehveps-slægten eller på latin Ectemnius-slægten. Hvepsen er fundet og fotograferet i Den Geografiske Have her i Kolding.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eric
Eric
19. august 2019 05:48

Tillykke med lystens tilbagekomst. Fedt billede!

Madame
Madame
19. august 2019 06:13

Velkommen tilbage – flotte billeder!
https://huskebloggen.blogspot.com/

Catarina
Catarina
19. august 2019 19:14

Dejligt du er tilbage Per. Glæder mig til igen at følge dig og dine dejlige billeder.
https://www.catarina.dk

Erik Hulegaard
Erik Hulegaard
19. august 2019 20:58

Ser frem til rejseindlæggene fra mere semi-eksotiske steder.

Deborah
Deborah
19. august 2019 21:34

Hyggeligt du er retur og flotte fotos, som altid. Dog undrer det her kommentarfelt mig (uden webadresse?). Det er ikke standard – det håber, jeg du ændrer.

https://deborah.dk

Ellen
Ellen
19. august 2019 22:04

Hyggeligt, at du er tilbage igen – du og dine billeder har været savnet 🙂

conny
27. august 2019 10:19

Fint med billeder fra dig igen.
Lige netop den geografiske have nåede vi ikke, da vi for nylig havde en weekend i skønne Kolding, en by vi må tilbage til.

Helle klitgaard
3. september 2019 16:42

Velkommen tilbage – eller hvad man nu siger. Sikke skønne billeder, jeg elsker jo pink, så de er helt perfekte til min smag. Min blog er om ikke død, så i aflåst sideleje, det skyldes vist mest, at jeg ikke får taget så mange billeder mere, og det var ligesom dem der fik min lyst til at skrive og dele vakt. Jeg drømmer ofte om, at jeg kommer i gang igen, men lad os nu se … jeg er heller ikke så flittig til at kommentere på blogs mere, jeg ser dem, jeg har i mit feed, men ellers ikke.… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x