Macro,  Per

Jeg er tilbage …

Jeg har nu aldrig rigtig været væk, men nu er lysten til at udgive lidt på bloggen ved at være tilbage.

Jeg fejrer begivenheden ved at lade bloggen få et helt nyt og forholdsvist simpelt og minimalt udseende.

Der er vist også et par indlæg om afholdte ferier i de sidste 2 år, som mangler at blive lavet og udgivet. Det kan også være, at der kommer flere små indlæg med et enkelt foto, som jeg syntes godt om. Eksempelvis billeder der bliver udgivet på min Instagram konto. Vi får se …

Dagens billede er i følge eksperterne i facebook gruppen “Kryb og Kravl” en art af Gravehveps-slægten eller på latin Ectemnius-slægten. Hvepsen er fundet og fotograferet i Den Geografiske Have her i Kolding.

17 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *