Geografisk Have før åbningen

8
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
IngeEllen NielsenCatarinaPer TeilmannFlemming Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Flemming
Guest
Flemming

Per Teilmann – FUJIFILM X-T1 – hvad er det for en uorden ??

Catarina
Guest

Dejlige billedet 🙂 Så blir du alligevel lokket iver på Fuji X-T1 😀

Ellen Nielsen
Guest

Jeg tør godt vædde på, at du også på et tidspunkt betaler for at komme i Geografisk Have 🙂 Vi var der sidst i september, hvilket var lige sent nok, men vi kom også gratis ind, fordi det var dagen for kåringen af den kønneste dahlia. Jeg kunne godt tænke mig at se haven, når den står i fuldt flor.

Inge
Guest

Jeg har ikke været i Geografisk have siden en skoleudflugt for oceaner af år siden, det er da vist en fejl. Må overvejes næste gang jeg er hjemme i Sønderjylland.

Read Next

Jagten på is

Sliding Sidebar