Macro

Estrup Skov

Skorstene

Tirsdag den 22. oktober går jo nok over i den meteorologiske verdenshistorie som en af de varmeste oktoberdage i nyere tid.

Strå i mørket

Jeg benyttede lejligheden til at gribe “lidt” fotoudstyr, nu når vejret og lyset var til en lille fotosafari efter fyraften.

Kuglesvampe

Besøget gjaldt en nærliggende skov – Estrup Skov – som jeg ikke har været særlig flittig til at besøge.

Det er så nok en fejl af de store, da der vrimlede med motiver for macro-objektivet 😉

Paddehatte2

Flere billeder fra denne dejlige tur kan ses som portfolio her: Estrup Skov 22. oktober 2013

8 Comments

 • Susanne

  Mange gange gælder det bare om at få øje på “skønhederne” og det må jeg sige, at dem har du fundet her. Er specielt vild med fotoet med de grønne “marsmandslignende antenner” – er det mon svampe?

 • Ellen

  Du har godt nok lige fået et excellent skud af min yndlingsmos: trompetmossen, som jeg kalder den – vel vidende, at det ikke er det rigtige navn. Den anden mosart har jeg også taget flere gange – bare ikke med så stor dygtighed som dig … men det er nok den makrolinse, der gør den store forskel, kunne jeg tænke mig 😉
  Har du bevidst gjort baggrunden sort hjemme i ‘laboratoriet’?

 • Per Teilmann

  Hej Ellen 🙂 jeg vidste, at du ville kunne li’ den der “trompetmos” 😉
  Lige det billede er faktisk taget med en ganske almindelig ældre 50 mm objektiv påsat en mellemring, men det er nu også næsten ligeså godt som et macroobjektiv 😉 Når der under billedet står 105 mm, så er det macroobjektivet.
  Den sorte baggrund er ganske ægte lavet på stedet, som kommer når jeg bruger blitz og en hurtig lukkertid (omkring 1/200 sek.)
  Men helt bevidst er det 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *