Per

Der trædes vande …

Hættemåger

Lørdag den 11. oktober var den gal igen …

Min 3. diskusprolaps var en kendsgerning 🙁 og efter operation både i 2007 og 2009 var det ikke noget der spredte glæde i det lille hjem.

Næstfølgende tirsdag havde jeg ordinær tid ved min fysioterapeut i Horsens, der “plejer” min slidgigt i nakken. Han lærte mig et par øvelser som måske kunne hjælpe.

Torsdag var jeg ved læge og blev (selvfølgelig) henvist til MR-scanning. Sandelig om ikke der allerede sidst på samme dag var et brev i min digitale brevkasse, at Give Sygehus kunne skanne mig den 12. november. Dog lidt sent når vi nu skulle til Thailand den 8. november.

Fredag snakke med Give om flytning af min henvisning til Herning, som kun havde 2 ugers ventetid. Herning var ikke så hurtig med den digitale post, men ringede til gengæld torsdag den 23. oktober og tilbød mig en tid tirsdag den 28. oktober. Den tog jeg selvfølgelig imod med kyshånd 🙂

Var i øvrigt så småt begyndt at arbejde igen, da øvelserne jeg lærte i Horsens havde en meget fin effekt.

Nu venter jeg så bare på resultatet af MR-skanningen i Herning, men jeg er selv overbevist om, at operation kan undgås denne gang … Sikket et held 🙂

Til gengæld har vi droppet turen til Thailand – jeg turde ikke andet – og så må vi kæmpe lidt med flyselskab og forsikring, så tabet på flybilletterne ikke bliver for stor 😉

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eric
1. november 2014 20:24

Et enkelt ord rækker: shit!

Per Teilmann
2. november 2014 15:39
Reply to  Eric

Det dækker vist meget godt Eric 😉

Jan
Jan
1. november 2014 21:38

Jeg vil endda tilføje: Sikke noget shit 🙁

God bedring med ryggen og held og lykke med det pekuniære….

Per Teilmann
2. november 2014 15:40
Reply to  Jan

Tak Jan og det lader til at vi får ca. halvdelen tilbage fra flyselskabet, og så må vi lokke resten fra forsikringsselskabet 😉

Ellen
1. november 2014 21:54

Øv Per, at du skal trækkes med det igen 🙁 Og så oven i købet droppe jeres ferie til Thailand – sikke noget hø.
Det bliver lidt spændende at se, hvad de finder ud af … men jeg forstår ikke helt, hvorfor du helst vil undgå operation, hvis en sådan kan hjælpe dig. Men det kan den måske ikke i længden? Siden du er opereret to gange allerede?

Per Teilmann
2. november 2014 15:45
Reply to  Ellen

På godt gammeldags jysk er det bare træls 🙁
En operation er jo ikke helt risikofrit, og jeg frygter at næste gang bliver det nødvendigt med indsættelse af noget metal/stivende, da det jo er samme sted hver gang. De første 2 gange var der ikke meget andet at gøre end en operation med deraf følgende sygeperiode og genoptræning. Det kan jeg sagtens undvære 🙂

Inge
2. november 2014 06:31

Øv da osse.. Sikke noget møg. Kan nu godt forstå du ikke tør binde an med mange timer i et flysæde, når ryggen ikke er på toppen.
God bedring.

Per Teilmann
2. november 2014 15:47
Reply to  Inge

Ja rigtig meget øv Inge, og da jeg én gang har prøvet at flyve fra Thailand til DK med diskusprolaps, var det noget jeg godt kunne tænke mig at undvære 😉

Flemming
Flemming
2. november 2014 16:30

Skidt-skidt – For øvrigt tak for sidst – Det var vel ikke kinesermaden ( det stærke ) du ikke kunne tåle . Undskyld jeg kunne lade
være . God bedring og pas dine rygøvelser – af erfaring ved jeg det hjælper – lav dem selv om man ikke har ondt – Vi ses 🙂

Per Teilmann
2. november 2014 18:33
Reply to  Flemming

Selv tak for sidst Flemming (og Inger) 🙂
Bare rolig … jeg skal nok passe mine øvelser 😉

Catarina
2. november 2014 16:37

Sådan noget l**t 🙁 Og jeg kan nu godt forstå at du ikke tør rejse med sådan en ryg. Håber den snart bliver “sig selv” og så venter der jo stadig mange rejser i fremtiden. 😀
Rigtig god bedring Per.

Per Teilmann
2. november 2014 18:34
Reply to  Catarina

Tak skal du ha’ Catarina 🙂
Lidt træls her og nu, men vi skal nok “hævne” os senere 😉

anita thomhave simonsen
3. november 2014 10:19

hej Per…..ja det er da altid noget at I har fået halvdelen tilbage af rejseprisen, og skulle I få mere…vil det da være helt fint…..så held og lykke med det…..jeg sender dig lige nogle gode tanker mht. dine rygproblemer….kender ikke selv til det, men har dog prøvet at være meget stiv i ryggen og have ondt…..og du gør jo en hel del ved det….øvelser som du nævner og du cykler jo osse ret meget og man skulle mene, du holder dig i form…..så jeg sender lige (med et glimt i øjet) din diskusprolaps en velvoksen besked om at flytte ud… Read more »

Per Teilmann
3. november 2014 18:15

Hej Anita 🙂
Tak for gode tanker og beskeder 😉

conny
5. november 2014 08:46

Øv, øv, øv. Jeg håber, dine øvelser kan gøre tricket. Og at de ikke er for kedelige at lave.
Mht. den aflyste rejse troede jeg, at diskusprolaps kunne udløse tilbagebetaling uden besvær – men åbenbart ikke.
God og hurtig bedring ønskes herfra.

Per Teilmann
5. november 2014 17:37
Reply to  conny

Luftfartsselskabet (Etihad Airways) har lovet at tilbagebetale skatterne, som tilsyneladende er ca. halvdelen af billetprisen, og i dag har vi allerede modtaget resten fra vores rejseforsikring (FDM) 🙂
Faktisk kunne det lade sig gøre begge steder over telefonen uden at skulle dokumentere prolapsen med f.eks. en lægeerklæring!!

kim
kim
9. november 2014 16:47

Gennemærgerligt Per.

Per Teilmann
23. november 2014 21:05
Reply to  kim

Det kan du kun ha’ ret i Kim 😉

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x