Per

Der trædes vande …

Hættemåger

Lørdag den 11. oktober var den gal igen …

Min 3. diskusprolaps var en kendsgerning 🙁 og efter operation både i 2007 og 2009 var det ikke noget der spredte glæde i det lille hjem.

Næstfølgende tirsdag havde jeg ordinær tid ved min fysioterapeut i Horsens, der “plejer” min slidgigt i nakken. Han lærte mig et par øvelser som måske kunne hjælpe.

Torsdag var jeg ved læge og blev (selvfølgelig) henvist til MR-scanning. Sandelig om ikke der allerede sidst på samme dag var et brev i min digitale brevkasse, at Give Sygehus kunne skanne mig den 12. november. Dog lidt sent når vi nu skulle til Thailand den 8. november.

Fredag snakke med Give om flytning af min henvisning til Herning, som kun havde 2 ugers ventetid. Herning var ikke så hurtig med den digitale post, men ringede til gengæld torsdag den 23. oktober og tilbød mig en tid tirsdag den 28. oktober. Den tog jeg selvfølgelig imod med kyshånd 🙂

Var i øvrigt så småt begyndt at arbejde igen, da øvelserne jeg lærte i Horsens havde en meget fin effekt.

Nu venter jeg så bare på resultatet af MR-skanningen i Herning, men jeg er selv overbevist om, at operation kan undgås denne gang … Sikket et held 🙂

Til gengæld har vi droppet turen til Thailand – jeg turde ikke andet – og så må vi kæmpe lidt med flyselskab og forsikring, så tabet på flybilletterne ikke bliver for stor 😉

 

18 Comments

 • Ellen

  Øv Per, at du skal trækkes med det igen 🙁 Og så oven i købet droppe jeres ferie til Thailand – sikke noget hø.
  Det bliver lidt spændende at se, hvad de finder ud af … men jeg forstår ikke helt, hvorfor du helst vil undgå operation, hvis en sådan kan hjælpe dig. Men det kan den måske ikke i længden? Siden du er opereret to gange allerede?

  • Per Teilmann

   På godt gammeldags jysk er det bare træls 🙁
   En operation er jo ikke helt risikofrit, og jeg frygter at næste gang bliver det nødvendigt med indsættelse af noget metal/stivende, da det jo er samme sted hver gang. De første 2 gange var der ikke meget andet at gøre end en operation med deraf følgende sygeperiode og genoptræning. Det kan jeg sagtens undvære 🙂

 • Inge

  Øv da osse.. Sikke noget møg. Kan nu godt forstå du ikke tør binde an med mange timer i et flysæde, når ryggen ikke er på toppen.
  God bedring.

 • Flemming

  Skidt-skidt – For øvrigt tak for sidst – Det var vel ikke kinesermaden ( det stærke ) du ikke kunne tåle . Undskyld jeg kunne lade
  være . God bedring og pas dine rygøvelser – af erfaring ved jeg det hjælper – lav dem selv om man ikke har ondt – Vi ses 🙂

 • Catarina

  Sådan noget l**t 🙁 Og jeg kan nu godt forstå at du ikke tør rejse med sådan en ryg. Håber den snart bliver “sig selv” og så venter der jo stadig mange rejser i fremtiden. 😀
  Rigtig god bedring Per.

 • anita thomhave simonsen

  hej Per…..ja det er da altid noget at I har fået halvdelen tilbage af rejseprisen, og skulle I få mere…vil det da være helt fint…..så held og lykke med det…..jeg sender dig lige nogle gode tanker mht. dine rygproblemer….kender ikke selv til det, men har dog prøvet at være meget stiv i ryggen og have ondt…..og du gør jo en hel del ved det….øvelser som du nævner og du cykler jo osse ret meget og man skulle mene, du holder dig i form…..så jeg sender lige (med et glimt i øjet) din diskusprolaps en velvoksen besked om at flytte ud af dig og opløse sig selv i luft….
  med venlig hilsen Anita

 • conny

  Øv, øv, øv. Jeg håber, dine øvelser kan gøre tricket. Og at de ikke er for kedelige at lave.
  Mht. den aflyste rejse troede jeg, at diskusprolaps kunne udløse tilbagebetaling uden besvær – men åbenbart ikke.
  God og hurtig bedring ønskes herfra.

  • Per Teilmann

   Luftfartsselskabet (Etihad Airways) har lovet at tilbagebetale skatterne, som tilsyneladende er ca. halvdelen af billetprisen, og i dag har vi allerede modtaget resten fra vores rejseforsikring (FDM) 🙂
   Faktisk kunne det lade sig gøre begge steder over telefonen uden at skulle dokumentere prolapsen med f.eks. en lægeerklæring!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *