Fugle

Den var hjemme …

Kirkeugle

Den var hjemme … 😀

For første gang i et par år traf jeg i går aftes en af de, i danske fuglekredse, så kendte Kirkeugler i Føvling på pinden 😉

Efter 74 km kørsel på cyklen var dagen reddet, og det lille kamera havde jeg også med …

Nedenunder ses gårsdagens træningsrute på 88 km 😉

88 km

12 Comments

 • Ellen

  Puhhh, Per – jeg bliver træt bare af at se på kortet! Respekt! Og så glemmer vi lige alle cykelkrigsdiskussioner, ikke? 😉 Jeg synes det er stærkt gået. Kørt …

 • conny

  Godt fanget! Det er altså ikke hver dag, man lige “fanger” en ugle.
  Og puha for en lang tur, men det er jo i et flot område. Jeg får den der “Ah, NU er jeg hjemme”-fornemmelse i maven, når jeg drejer fra i Foldingbro efter at have kørt tværs over landet. Også selvom jeg efterhånden har boet væk fra “hjemmets arne” i totredjedel af mit liv. Men som en gammel digter skrev: “… der har jeg rod, derfra min verden går”.

 • Helle K.

  Tillykke med ugle-billedet – det er dejligt, når det lykkes 🙂 Jeg kan ikke huske, at have set en ugle, siden jeg var barn og den ofte sad i hækken – og dine kilometer er bare helt overvældende …

 • anita thomhave simonsen

  hej Per….tillykke med uglen….og alle de mange kilometer tager jeg osse hatten af for…sidste år cyklede jeg Randers -Silkeborg og det var da hårdt, men selvfølgelig mere hårdt fordi cyklen og min ryg var pakket med sovepose, telt og andet til overnatning i det fri…..men godt at træne…lige for tiden går jeg mere….ture rundt i naturen men det er højst 5-10 km ad gangen….men du må da holde dig i god form, vil jeg tro….

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *