Ferie

Besøg på Mors august 2018

I august måned 2018 var vi på en weekendtur til Mors.

Denne gang boede vi på et lille privat og økologisk Bed and Breakfast lige udenfor Nykøbing Mors. Vældig hyggeligt og noget anderledes end de mere typiske weekendopholdshoteller, som vi normalt bruger.

Vejret var noget forskelligt undervejs, men desværre mest regnfuldt, hvilket egentlig også er meget normalt, når vi besøger Jesperhus Blomsterpark, som jo er noget svært at undgå en tur til Mors, og den var da selvfølgelig også inkluderet i denne tur. Besøget altså …

Vi var også på en lille tur til det nordlige Mors, som vi ikke har besøgt før. Lige før Feggesund dukkede der pludselig en høj knold op i det ellers noget flade landskab.

Her er det et par Dobbeltbekkasiner, der fouragerede i det lavvandede område mellem vej og Limfjorden på vej mod Feggesund med den lille fine færge over til Thy.

Vi var så heldige, at regnvejret holdt en lille pause, mens vi besøgte Mors’ største turistattraktion Jesperhus Blomsterpark.

Helt som sædvanligt gik der lidt macro-fotografering i det, selvom det normale udstyr ikke var med på denne tur.

Skønt med sommerfugle der gider at sidde stille, mens fotografen stiller skarpt.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erik Hulegaard
20. november 2019 18:55

Den syv år gamle M/F Feggesund fremstår stadig velholdt for en færgeelsker, der samtidig nærmest får en digital orgasme af at betragte Jesperhus Blomsterpark-billedet.

Ellen Nielsen
24. november 2019 11:52

Skønt billede af sommerfuglen med den fint oprullede snabel 🙂
I var da også uheldige med valget af tidspunkt for turen – vi så jo ellers ikke skyggen af regn fra maj til august!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x