Per

Besøg fra blog-land

mommer_john

Hvad der ikke lykkedes i Cheddar Gorge og Bath Abbey, kunne så lade sig gøre i lørdags i Danmark.

At få sagt goddag til Ellen og John, hvor Ellen måske bedre kendes som Mommer fra bloggen Hos Mommer.

Grundet heldige omstændigheder (Ellen og John var på weekendophold lige i nabolaget) fik vi besøg af disse 2 dejlige mennesker lørdag eftermiddag, hvor snakken gik livligt om alt mellem himmel og jord, skønt vi aldrig før har mødtes. Herligt 🙂

Forhåbentligt noget der kan gentages engang, når Ellen er kommet godt over sin operation her i tirsdags.

Herfra ønskes i hvert fald rigtig god bedring 🙂

2 Comments

  • Ellen

    Ih altså, tak for de pæne ord, Per – men det er jo, som du allerede ved, aldeles gensidigt fra Johns og min side, og vi ser frem til en gentagelse af mødet ved en passende lejlighed 🙂 – det er skønt at den slags ting kan ske … hvad gjorde vi dog før blogland?
    Skæg leg med billedet du tog (eller har du selv tegnet det? Nu kender vi jo nogle af dine mange talenter), men hvorfor ser jeg ud, som om jeg er dobbelt så stor som John? 😉 Jeg vil lige gøre dine læsere på, at det er jeg altså ikke!

    • Per Teilmann

      Bare rolig Ellen 😉 det må vist være vinklen, jeg har taget billedet fra (og ja det er et foto, jeg har manipuleret lidt), der gør at du ser lidt større ud end John, så jeg skal hermed gøre officielt, at Ellen IKKE er dobbelt så stor som John 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *