Besøg fra blog-land

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Per TeilmannEllen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ellen
Guest

Ih altså, tak for de pæne ord, Per – men det er jo, som du allerede ved, aldeles gensidigt fra Johns og min side, og vi ser frem til en gentagelse af mødet ved en passende lejlighed 🙂 – det er skønt at den slags ting kan ske … hvad gjorde vi dog før blogland? Skæg leg med billedet du tog (eller har du selv tegnet det? Nu kender vi jo nogle af dine mange talenter), men hvorfor ser jeg ud, som om jeg er dobbelt så stor som John? 😉 Jeg vil lige gøre dine læsere på, at det… Read more »

Per Teilmann
Guest

Bare rolig Ellen 😉 det må vist være vinklen, jeg har taget billedet fra (og ja det er et foto, jeg har manipuleret lidt), der gør at du ser lidt større ud end John, så jeg skal hermed gøre officielt, at Ellen IKKE er dobbelt så stor som John 😉

Read Next

Database-nedbrud

Sliding Sidebar